ONZE DIËTISTEN

“Het is vooral belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen. Praten over je eetgedrag is immers niet gemakkelijk. Meedenken en zorgen dat we erin slagen om het ideale voedingspatroon toe te passen, daar ligt mijn uitdaging. Niet door voor te schrijven wat je wel of niet moet doen. Liever neem ik je mee in mijn enthousiasme over de mogelijkheden van voeding.”

LEES MEER

“Zorgen dat mensen op een ontspannen manier met voeding om kunnen gaan; dát is mijn drijfveer. Dat betekent vooral: goed luisteren en zoeken naar mogelijkheden om aan te sluiten op privésituaties en persoonlijke wensen. Ik zie onze begeleiding dan ook vooral als een vorm van meedenken, stimuleren en motiveren, zorgen dat het past, zodat u het vol kunt houden. Zo gaan we samen op zoek naar de beste aanpak.”

LEES MEER

“Stapsgewijs, op een positieve en stimulerende manier mensen begeleiden in hun zoektocht naar passende voeding of toepassing van een dieet. Zó is ons werk het beste te omschrijven. We willen motiveren en ondersteunen, zowel met praktische tips als een positieve, motiverende instelling. Zo heeft elk dieet of gewenste verandering van eetgedrag de meeste kans van slagen.”

LEES MEER
Klik hier om een afspraak te maken
facebook