MIRJAM CLEVERINGA

Mirjam heeft iets met voeding, al van kinds af aan, zo zegt ze zelf. Die kennis deelt ze graag. Ze werkt al sinds 2003 als diëtist en heeft veel ervaring met verschillende ziektebeelden en de mogelijkheden van voeding. Mirjam: “Veel mensen denken bij het woord dieet vaak alleen aan beperkingen, terwijl ik ze juist graag laat zien wat de mogelijkheden zijn. Samen gaan we op verkenning in antwoord op de vraag: wat past nu het beste bij jou? Alleen dan kan verandering van eetpatroon succesvol zijn.”

“Het geven van persoonlijk voedingsadvies gaat verder dan alleen het voorschrijven van een dieet. Voor resultaat op de lange termijn gaat het namelijk om gedragsverandering. Die kan elke cliënt alleen zélf realiseren. Dat kan ik niet voor je doen. Ik kan je er wel bij helpen natuurlijk, als coach, ondersteuner, motivator.
Ik probeer me zo goed mogelijk in te leven in de situatie en die door te vertalen naar een vakkundig advies, praktische tips en goede coaching.”

Mirjam heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in eetproblematiek en heeft Gerry haar specialisme omgaan met eetproblemen en eetbuistoornissen overgenomen.
“Als je worstelt met eetproblemen en eetbuistoornissen gaat voeding steeds meer je leven bepalen. Dan is het helemaal moeilijk om er op een gewone manier mee om te gaan. Je voelt je onzeker, niet veilig en je kunt niet meer genieten van eten. Ik ben erin getraind en heb in de afgelopen jaren ervaring kunnen op doen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden. Doel is vooral om je onrust weg te halen en bewust keuzes te maken.”
Mirjam is lid van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE) en Voedingsinterventie Eetstoornissen (VIE).

Mirjam werkt vanuit de vestigingen in Vught, ’s-Hertogenbosch, Oss en Rosmalen en begeleidt zowel individueel als in groepsverband ook online of telefonische begeleiding is een optie.

E-mail: mirjam@kcdietisten.nl