Programma

Ieder mens is uniek en heeft dus ook een unieke aanpak nodig. Daar kun je bij ons dus op rekenen. De gezondheidscoach bepaalt samen met jou het programma dat precies bij je past. Je kunt op drie niveau’s instappen. Na de eerste fase wordt gekeken welke behoefte er bestaat voor verdere begeleiding.

De gezondheidscoach blijft je coachen tot jouw doel is bereikt.

Lichte lichamelijke beweging in rustige of snellere wandelgroep en/of begeleiding in ‘stap voor stap gezonder leven’ door de gezondheidscoach.

De gezondheidscoach helpt jou iedere maand een kleine stap te zetten in het aanleren van een gezondere leefstijl. Kleine stappen maken uiteindelijk het grote verschil tussen ongezonde en gezonde gewoontes.

Een deel van de kosten voor dit programma kan vergoed worden door de zorgverzekering. Wij lichten je dit graag toe.

Gericht bewegingsprogramma en begeleiding door de diëtiste.

Dit programma start met een intake door de diëtiste. Op basis hiervan ontvang je een op maat gemaakt voedingsadvies voor een periode van drie maanden. Tijdens deze periode zul je twee maal in de week een individueel beweegmoment hebben onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast volg je één maal in de week een groepsles bewegen.

Een deel van de kosten voor dit programma kan vergoed worden door de zorgverzekering. Wij lichten je dit graag toe.

Bewegen in groepen of individueel met intensieve begeleiding van psycholoog, diëtist en fysiotherapeut.

Samen met de psycholoog word je in drie sessies inzicht geboden in de onderliggende patronen en oorzaken van jouw eetgedrag. Een eetprobleem gaat vaak niet alleen over eten. In dit programma wordt aandacht gegeven aan wat jouw ‘eet-triggers’ zijn en hoe je hier anders mee om kunt gaan.

Een deel van de kosten voor dit programma kan vergoed worden door uw zorgverzekering. Wij lichten u dit graag toe.