JESSIE KUIJPERS

“Mijn interesse voor voeding is al op jonge leeftijd ontstaan. Ook het werken met mensen is iets waar ik altijd veel voldoening uit heb gehaald. Dit was voor mij de aanleiding om Voeding & Diëtetiek te gaan studeren.

Mensen helpen om gezonder te leven en meer uit het leven te halen is mijn streven. Samen gaan we op zoek naar een realistisch eet- en leefpatroon dat goed vol te houden is. Ik vind het belangrijk om een plan en doelen op te stellen die bij je passen en waar je zelf achter staat.

Ik behandel mensen met onder andere obesitas, Diabetes Mellitus type 1 en 2, hart- en vaatziekten, COPD en ondervoeding. U kunt ook bij mij terecht met maag- en darmklachten (PDS of obstipatie), allergieën of intoleranties.”

Jessie werkt vanuit Vught, ’s-Hertogenbosch en Rosmalen, telefonische begeleiding of huisbezoeken zijn ook een optie.

E-mail: jessie@kcdietisten.nl