ANNA SOUTHALL

“Mijn passie voor voeding is begonnen tijdens mijn opleiding Wellness & Lifestyle. Tijdens deze studie heb ik geleerd om cliënten te begeleiden, motiveren en coachen naar een gezonde(re) leefstijl.”

Als diëtist wil ik u graag helpen om uw gezondheid en leefstijl te verbeteren, door middel van persoonlijke en praktische adviezen wat aansluit bij uw wensen en behoeften als wetenschappelijke onderbouwing, zoals dieetbehandelingsrichtlijnen. Voor mij is het elke keer weer een uitdaging om samen met mijn cliënten de juiste doelstellingen te bereiken. Graag begeleid ik cliënten op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Als wij hen leren dat veel bewegen en gezonde eetkeuzes maken gewoon is, dan hebben ze daar hun leven lang plezier in.

Ik beleid u graag, door middel van persoonlijke en praktische adviezen wat aansluit bij uw wensen en behoeften als wetenschappelijke onderbouwing’
In mijn vrije tijd dans en sport ik graag, ben ik graag bij familie en vrienden en ga ik lekker wandelen in de bossen.
Door positieve reacties van mijn cliënten haal ik voldoening uit mijn werk bij
Kobussen en Cleveringa | Diëtisten. Ik wil u graag inspireren en laten ontdekken dat u van gezond eten ook kunt genieten. Wilt u ook gezond genieten?

Werkzaam in Vught en ‘s- Hertogenbosch, ook online of telefonische begeleiding is een optie.

E-mail: anna@kcdietisten.nl